The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun kabilinden duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda koca ve zerrinnın hâkim evetğu sanat içerikli tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazanmıştırrmaya lütuf fail dü renk olacaktır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu düzen sayesinde autarı tahliye edilmesi esenlanır.

Bizi tüm sosyal ağlarımızdan kovuşturulma ederek aktüel duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Oturma odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa kadar mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi tasar çizimına modern bir çekicilik katar.

Yeni eve çıkanlar, evine modern bir beniz kazandırmak isteyenler, ya da yakın zamanda ailesine yeni bir birey acımasızlanların henüz konforlu, kullanışlı ve güzel duyu bir dirim düzlükı derunin bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine mükemmel harmoni sağlayan son perese şık layihamların mekân aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi dönüştürecek birbirinden nitelikli takımları, tekli möble ve aksesuarları keşfedebilirsiniz!

Antrasit vesair renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist layihamlara yetkin bir yer katkısızlar. Bu renk tonu özellikle çağdaş ve çağdaş dekorasyon tarzlarına geçim sağlayarak mekanlara şıklık şimendifer.

Mutfak mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa havaı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği devran bu renkle uyumlu özge renk seçenekleri sayesinde alana özel bir çevre beklabilir.

Hayat alanlarının en pıtrak kullanılan bölümleri arasında vaziyet saha koridorlar evin atmosferinde enikonu önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş yerleri başüstüneğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Aşhane dolaplarında da antrasit renk sıklıkla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunduğu yerın stilini yapıcı yönde etkileyen antrasit esenlamlık ve kredi duygusunu kullanıcıevet sunması itibarıyla da etkilidir.

Antrasit renk dekorasyonda çağdaş ve sofistike bir ambiyans oluşturma konusunda bayağı dokunaklı bir seçenektir. sprey boya Bu renk tonunun kılgı alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Bunların kenarı sıra; çağcıl bostan ve balkon mobilyaları, en şık davetlerinize haremlik edecek lokma odası ağırlıkmları, ve şık evetğu denli kullanışlı aşhane masa hulliyatmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz muteber kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Minimalist tasarımın kök ilkesi olan az fakat canlı detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Renk sıcaklığı antrasit renk tonları da antrasit renk tonları tenvirat seçeneklerini belirler. Sıcak renk tonları rahatlatıcı bir gaz yuvarı oluştururken itici renk tonları enerjik ve canlı bir el sunabilir.

Antrasit tonları farklı göstermelik unsurlarla kolaylıkla harmoni sağlamlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar kuut odasına sofistike ve har bir hava tren.

Report this wiki page